Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα ο Πατρικ Βουό! - Ofi FC

Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα ο Πατρικ Βουό!

Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα ο Πατρικ Βουό!
ΓΕΝΙΚΑ

Ο Πατρικ Βουό είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ.

Στην κρητική ομάδα περίμεναν τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής και την Παρασκευή (19/8) η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και τυπικά με τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό, να προστίθεται στο ρόστερ του ΟΦΗ. Ο Βουό υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ, η κρητική ομάδα προσθέτει στο δυναμικό της «ένα έμπειρο και δυναμικό φορ, ο οποίος αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Πατρικ Βουό αναφέρει:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός Πατρικ Βουό, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή (19/8) συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ.

Ο Βουό πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, άναψε το φως για την απόκτηση του.

Ο ΟΦΗ προσθέτει στην δύναμη του, ένα έμπειρο και δυναμικό φορ, ο οποίος αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Ο Βουό έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ, στις οποίες και δείχνει τα στοιχεία που χρειάζεται ο ΟΦΗ για την θέση του φορ.

Ο Βουό αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, ώστε σύντομα να είναι στο επίπεδο φυσικής κατάστασης με την υπόλοιπη ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 5η εβδομάδα προετοιμασίας».

Το βιογραφικό του

Ο Πατρίκ Βουό γεννήθηκε στις 25/06/1987. Εχει ύψος 1μ 85 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Είναι Ιβοριανός, αλλά έχει Πορτογαλικό διαβατήριο. Και αυτό γιατί έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια σε ομάδες της Πορτογαλίας.

Την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην Ατλέτικο (Πορτογαλίας) και είχε σε 30 παιχνίδια 9 γκολ. Γενικά όλες του οι χρονιές ήταν γεμάτες : Σαμπέ (10 συμμ-7 γκολ), Ακαντέμικα (20 συμμ-1 γκολ), Ορτομονένσε (9 συμμ- 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμ-3 γκολ), Κοβίχα (23 συμ-1 γκολ), ΑΕ Λεμμεσού (48 συμμετοχές-20 γκολ), Δυναμό Τιφλίδας (20 συμμετοχές-2 γκολ), Σάντα Κλάρα (21 συμμετοχές-2 γκολ), Ατλέτικο (30 συμμ-9 γκολ).

Η καλύτερη της καριέρας του, ήταν στην Κυπρο, με την ΑΕ Λεμεσσού με την οποία απο το 2011-13 είχε 48 συμμετοχές-20 γκολ, για να πάρει μεταγραφή στη Διναμό Τυφλίδας στη Γεωργία.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Πατρικ Βουό υπογράφει την Παρασκευή (18/8) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ