Παπαδόπουλος: “Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη”

Παπαδόπουλος: “Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη”
ΓΕΝΙΚΑ

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να προχωρήσουμε» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τη νίκη του ΟΦΗ στα Περβόλια, επί του ΑΟΧανιά με 0-2.

«Ο απολογισμός και το τι έχουμε κάνει θα γίνει στο τέλος» τόνισε, ο τεχνικός του ΟΦΗ, μετά από σχετική ερώτηση για το κατά πόσο, ον ΟΦΗ μπαίνει ξανά στο κόλπο μετά την ήττα της Λαμίας και την επιστροφή της διαφοράς στους 11 βαθμούς από τις θέσεις ανόδου.

Αναλυτικά η αναφορά του προπονητή του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟΧανιά στα Περβόλια (0-2):

“Eίναι σημαντική νίκη για μας, μετά το κακό αποτέλεσμα που είχαμε στην προηγούμενη αγωνιστική. Φάνηκε το άγχος που είχαμε. Kρατάμε τη νίκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως  στον κόσμο που ήρθε και μας ακολούθησε σε αυτό το παιχνίδι και μετά από την ήττα που είχαμε».

Για τον τρόπο που αντέδρασε ο ΟΦΗ μετά την ήττα από τα Τρίκαλα, ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι «στο ποδόσφαιρο υπάρχει η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα. Θα πρέπει ένας προπονητής που πρέπει να ξέρει να τα διαχειρίζεται αυτά. Προσπάθησα με τους παίκτες, να δούμε την επόμενη μέρα. Είπα στους παίκτες μετά τα Τρίκαλα, ότι είναι καλό που παίζουμε γρήγορα. Χρειαζόμασταν τη νίκη για να συνεχίσουμε. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και δεν κινδύνευσε καθ’ όλου στο δεύτερο ημίχρονο. Θα χρειαστεί να παίξουμε και έτσι για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν αυτή η νίκη του ΟΦΗ, σε συνδιασμό με την ήττα της Λαμίας από τα Τρίκαλα, τον διατηρεί σε τροχιά ανόδου, ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι  «όταν ήρθα η ομάδα ήταν πίσω για το στόχο της ανόδου, αλλά πάντα έδειχνα την πίστη μου. Πρέπει να υπάρχει διαχείριση μιας ήττας. Εχουμε δρόμο και θα δούμε στο τέλος  που είμαστε. Ο απολογισμός, η κριτική και η αξιολόγηση θα γίνει στο τέλος. Τότε θα δούμε που έχουμε φτάσει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ