Παπαδόπουλος: «Κάναμε αυτό που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο»

Παπαδόπουλος: «Κάναμε αυτό που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο»
ΓΕΝΙΚΑ

«Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε το παιχνίδι» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τη νίκη του ΟΦΗ στην Ελευσίνα (0-3).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την 5η σερί νίκη, ωστόσο εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που ξεκίνησαν το ματς λέγοντας ότι «πρέπει να το προσέξουμε αυτό και να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, να έχουμε καλύτερο ρυθμό».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έμεινε ικανοποιημένος απο την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο 45λεπτο, καθώς όπως είπε «χάσαμε ουσιαστικά το πρώτο 45λεπτο και δεν είχαμε καθαρό μυαλό».

Ωστόσο για την εικόνα του ΟΦΗ στην επανάλληψη, ανέφερε πως «στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε πολύ καλύτερα και με την αλλαγή σχηματισμού, κάναμε αυτό που έπρεπε».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ κατέληξε λέγοντας ότι «για μας, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που κερδίσαμε. Αφήνουμε αυτό το ματς. Συγχαρητήριαστους παίκτες μου και συνεχίζουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθος. Είμαστε ακόμη πίσω. Είμαστε όμως ομάδα με βαριά φανέλα. Θα κερδίζουμε εμείς και θα περιμένουμε να χάσουν βαθμούς οι άλλοι».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ