Ακολουθήστε την ομάδα

Παπαδόπουλος: “Το αποτέλεσμα μας αφήνει στεναχωρημένους”

Παπαδόπουλος: “Το αποτέλεσμα μας αφήνει στεναχωρημένους”
ΓΕΝΙΚΑ

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την μαχητικότητα των παικτών του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι στενοχωρεί όλους η εξέλιξη του αγώνα και το γεγονός ότι ο Ο.Φ.Η. δέχθηκε γκολ στα τελευταία λεπτά, για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου: 

«Ένα παιχνίδι, στο οποίο εμείς θέλαμε οπωσδήποτε να πάρουμε βαθμούς, λόγω του ότι έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία και με όχι και τόσο καλή ψυχολογία, μετά το τελευταίο παιχνίδι που χάσαμε στις καθυστερήσεις. Προσπαθήσαμε πολύ μέσα στο γήπεδο.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία και την μπάλα στα πόδια μας, ενώ κινδυνέψαμε μόνο από στατικές φάσεις, που είναι ένα πρόβλημα για εμάς παρόλο που η ομάδα μας είχε αρκετό ύψος σήμερα. Καταφέραμε να προηγηθούμε και μετά το γκολ ο αντίπαλος άλλαξε σχηματισμό, έγινε πιο επιθετικός. Προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε, αλλάξαμε κι εμείς τον σχηματισμό μας και νομίζω ότι μέχρι ενός σημείου τα καταφέρναμε καλά εκτός του ότι δεν ήμασταν πιεστικοί, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να φέρνει την μπάλα στην περιοχή με μακρινές πάσες είτε από το κέντρο του γηπέδου είτε από τα άκρα. Εκεί δεχθήκαμε το γκολ.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς σίγουρα μας αφήνει στενοχωρημένους, καθώς πάλι δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Χρειαζόμαστε νίκες και βαθμούς για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την μαχητικότητα των παικτών μου. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Πήραμε έναν βαθμό. Πάμε στο επόμενο ματς μέσα στην έδρα μας, όπου εύχομαι να είμαστε καλύτεροι, να παίξουμε καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ματς.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει μια καλή ομάδα και έναν πολύ καλό προπονητή και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ