Πίτσος: «Με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να προκριθούμε» - Ofi FC

Πίτσος: «Με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να προκριθούμε»

Πίτσος: «Με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να προκριθούμε»
ΓΕΝΙΚΑ

Το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε ο ΟΦΗ στην Ξάνθη, στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναλληπτικό που θα γίνει στο Ηράκλειο.

«Ξέρουμε οτι έχουμε επαναληπτικό στο Ηράκλειο και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να προκριθούμε, αν εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας» ανέφερε ο υπηρεσιακός προπονητής του ΟΦΗ Μηνάς Πίτσος, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Οπως ανέφερε ο Μηνάς Πίτσος «παίξαμε κόντρα στην ομάδα που είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς ανταποκριθήκαμε καλά στο ματς. Είχαμε απουσίες, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Κάποιες 2-3 στιγμές αδράνειας μας κόστισαν το γκολ. Ακολουθήσαμε ένα καλό πλάνο και είχαμε κάποιες φάσεις να σκοράρουμε. Ξέρουμε οτι έχουμε επαναληπτικό στο Ηράκλειο και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να προκριθούμε, αν εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας.

Τον τελευταίο μήνα ανά 3 μέρες παίζουμε ένα ματς, έχουμε συνεχόμενα ταξίδια και γι΄αυτό κάποιοι  παικτες πήραν ανάσες

Ο ΟΦΗ θέλει να πρωταγωνιστεί στην Football league. Aυτός είναι ο στόχος μας. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να ανέβουμε κατηγορία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ