Τρισέλιδο αφιέρωμα της LIVE SPORT για την επιστρΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και την επόμενη μέρα

Τρισέλιδο αφιέρωμα της LIVE SPORT για την επιστρΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και την επόμενη μέρα
ΓΕΝΙΚΑ

Τα αφιερώματα για την επιστροφή του ΟΦΗ μας, στην Σούπερ Λίγκ συνεχίζονται!

Αυτή τη φορά, μια ακόμη μεγάλη Ελληνική αθλητική εφημερίδα η LIVESPORT, με τρισέλιδο αφιέρωμα της, αναφέρεται στην επιστροφή του ΟΦΗ στην κατηγορία, που ανήκει, αλλά και στην επόμενη μέρα, μετά την επίτευξη της ανόδου.

Στο αναλυτικό ρεπορτάζ της η LIVESPORT φιλοξενεί συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργου Αλετρά, ο οποίος τονίζει ότι «αν ο ΟΦΗ καταφέρει να μείνει τρία χρόνια στην Σούπερ Λίγκ, η πλήρης εξυγίανση του, θα είναι εφικτή».

Αναφέρεται στο Νίκο Παπαδόπουλο, για τον οποίο λέει ότι «θέλει να ξαναβιώσει μεγάλες στιγμές με τον ΟΦΗ και δουλεύει μέρα-νύχτα για αυτό», ενώ για την πολυμετοχικότητα που επικρατεί σήμερα στον ΟΦΗ, επισημαίνει ότι «οι μέτοχοι «προστατεύουν την ομάδα, αλλά αυτό αποτελεί μια προσωρινή και μεταβατική επιλογή. Ολοι θέλουμε να ξεφύγουμε κάποια στιγμή από αυτό, αλλά θα πρέπει τα κριτήρια να είναι όχι μόνο οικονομικά».

Το αφιέρωμα αναφέρεται ακόμη στις ανανεώσεις παικτών και την κίνηση του Νίκου Παπαδόπουλου να διατηρήσει το βασικό κορμό, στο δέσιμο της ομάδας που «τσαλακώθηκε, αλλά και ατσαλώθηκε από τα προβλήματα», αλλά και στο συνετό μπάτζετ της ομάδας, χωρίς υπερβολές.

Το αφιέρωμα της LIVESPORTγια τον ΟΦΗ κάνει αναφορά ακόμη, στο Νίκο Παπαδόπουλο, που ήταν μια επιλογή «κοινής αποδοχής και χαρακτηρίζεται μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα», αλλά και στην «ενδεκαδάτη ενίσχυση» παικτών που επιδιώκει ο ΟΦΗ για να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στην Σούπερ Λίγκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ