Βέρα: “Δουλεύουμε πάντα για τη νίκη”

Βέρα: “Δουλεύουμε πάντα για τη νίκη”
ΓΕΝΙΚΑ

Ο προπονητής της ομάδας μας, Χάιμε Βέρα μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τις χαμένες ευκαιρίες του Φερέιρα στο Κλ. Βικελίδης και για το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Άρη.

«Στο ματς με τον Άρη παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως μείναμε πίσω και ο Άρης ήταν καλύτερος από εμάς. Αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα είναι πολύ ωραίο για εμάς να καταφέρουμε να νικήσουμε. Αυτό θέλουμε άλλωστε. Τα παιδιά έχουν καλή ψυχολογία, η ομάδα παίζει καλά και δημιουργεί ευκαιρίες», τόνισε αρχικά ο Χάιμε Βέρα. 

Σε ότι αφορά στις χαμένες ευκαιρίες που είχε ο ΟΦΗ στον αγώνα με τον Άρη, ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε: «Αυτό θέλει δουλειά. Ο Φερέιρα έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες, όμως είναι μικρός ακόμα. Θα μάθει σίγουρα, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης. Από τότε που ήρθαμε στον ΟΦΗ η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Είναι κρίμα για εμάς όταν δεν καταφέρνουμε να βάλουμε γκολ. Πιστεύω ότι η ομάδα θα παίξει καλά. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Πρέπει να βάλεις γκολ αλλά μερικές φορές δεν γίνεται αυτό. 

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξουμε όπως πάντα. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καλή ομάδα. Δουλεύουμε πάντα για να νικήσουμε αλλά μερικές φορές δεν μπορούμε γιατί η άλλη ομάδα παίζει καλύτερα από εμάς. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι πολύ σπουδαίος για εμάς. Τα παιδιά έχουν καθαρό μυαλό. Μακάρι να πάμε καλά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ