Βέρα: “Να νικήσουμε στα παιχνίδια που θα δώσουμε στην έδρα μας”

Βέρα: “Να νικήσουμε στα παιχνίδια που θα δώσουμε στην έδρα μας”
ΓΕΝΙΚΑ

Ο προπονητής της ομάδας μας, Χάιμε Βέρα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ενώ τόνισε ότι ο ΟΦΗ πρέπει να νικήσει στα παιχνίδια που θα δώσει στο Ηράκλειο. 

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Είναι κρίμα για εμάς, δεχθήκαμε πέντε γκολ. Πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε στα παιχνίδια που θα δώσουμε στην έδρα μας, αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία”.

Ερωτηθείς για το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΟΦΗ, ο τεχνικός της ομάδας μας τόνισε ότι “εμείς δουλεύουμε για να παίξουμε με αυτό το στυλ παιχνιδιού. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι παίκτες. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι παίκτες γιατί βρισκόμαστε μόνο 20 μέρες εδώ. Θα παίζουμε έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μου άρεσε όπως παίξαμε σήμερα στα 17 πρώτα λεπτά αλλά και στο α’ ημίχρονο στο ματς με τη Λαμία. Αυτό θέλω για τον ΟΦΗ. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε αν θα είμαστε λάθος. Για αυτό είμαι εδώ. Για αυτό ήρθα από την Χιλή”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ