ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Πρόεδρος

Ofi FC Πρόεδρος

Μιχάλης Μπούσης

Ο Μιχάλης Μπούσης, είναι ο πρωτότοκος γιος του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση, γεννημένος στο Chicago του Illinois το 1974.

Στα σχολικά τoυ χρόνια έπαιξε αμερικανικό football, σε κολλεγιακό επίπεδο, στην θέση του Defensive End. Ενας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τη 2 η χρονιά του στο κολέγιο, τον ανάγκασε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Οπλισμένος με την πειθαρχία του αθλητή, ξεκίνησε την επιχειρηματική του δράση ανοίγοντας το πρώτο του σούπερ μάρκετ Cermak Fresh Market το 2002, σε ηλικία 28 ετών. Η αλυσίδα επεκτάθηκε και στην πολιτεία του Wisconsin.

Σήμερα διατηρεί - μαζί με τον πατέρα του - 16 καταστήματα και στις πολιτείες Illinois και Wisconsin. 

Στις 4 Οκτωβρίου του 2018 έγινε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και λίγες μέρες αργότερα, στις 10 Οκτωβρίου, ανέλαβε χρέη Προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
Ο Μιχάλης Μπούσης, μαζί με τη σύζυγό του Verna και τους δύο του γιους, Δημήτρη και Μιχάλη, κατοικούν μόνιμα στο Chicago του Illinois.

Ο ίδιος, οι γονείς του Δημήτρης κι Ελένη, όπως και τ’ αδέρφια του, Βικτώρια, Γιώργος κι Ευάγγελος, έχουν αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση στις Ελληνοαμερικανικές κοινότητες των ΗΠΑ, αλλά και στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι μέλος του Leadership 100, που είναι η φιλανθρωπική κινητήριος δύναμη της Εκκλησίας και της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας, στοχεύοντας στη στήριξη όσων έχουν ανάγκη από βοήθεια.