φωτογραφία του- Νίκος Κουνδουράκης

Νίκος Κουνδουράκης

ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο Νίκος Κουνδουράκης είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Liverpool JohnMoores University στον τομέα της φυσιολογίας της άσκησης (MSc Sports Physiology) και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Κάτοχος τεσσάρων πτυχίων του «Barca Universitas» σε τομείς της προπόνησης των ομαδικών αθλημάτων (Certificate in Training for Team Sports), της νευροφυσιολογίας της άσκησης (Certificate in Neuroscience andTraining), της διαχείρισης προπονητικού φορτίου στο ποδόσφαιρο (Certificate in Workload Management inFootball) και στην προπόνηση δύναμης από την αποκατάσταση στην απόδοση (Certificate in Strength Training: From Rehabilitation to Performance).

Διδάσκει στην διαδικτυακή πλατφόρμα για το ποδόσφαιρο «International soccer science and performancefederation (ISSPF)» και είναι υπεύθυνος προγράμματος του Μητροπολιτικού κολλεγίου στο «Sports Coaching Physical Education».

Έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού όπως και παρουσιάσεις σε παγκόσμια και εγχώρια συνέδρια ποδοσφαίρου και αθλητικών επιστημών.

Πρόκειται για την τρίτη θητεία του Νίκου Κουνδουράκη στην ομάδα μας, ενώ ήταν επίσης προπονητής φυσικής κατάστασης στον Απόλλωνα Λεμεσού, την Πάφο και τον Εργοτέλη.