Τμήμα επικοινωνίας

Διευθυντής Επικοινωνίας: Μανώλης Βογιατζάκης (mvogiatzakis@oficretefc.com)

Γραφείο Τύπου: Μένια Σιδεράκη (msideraki@oficretefc.com) 

Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Ισαύρων 105 (2ος όροφος), Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ: 71303

Τηλέφωνο: 2810 824701
email: press@oficretefc.com

Διαπιστεύσεις – Day Pass

(εκτός των αγώνων που εκδίδονται ειδικές διαπιστεύσεις)

Μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ

Τα μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ  θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου (είσοδος από τη Θύρα 8B) με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας.

Δημοσιογράφοι μη μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ

Όσοι ΔΕΝ είναι μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ, αλλά εργάζονται ως δημοσιογράφοι σε Μ.Μ.Ε, θα πρέπει να στέλνουν αίτημα διαπίστευσης στο press@oficretefc.com (μέχρι και την προπαραμονή του κάθε αγώνα στις 15:00), προκειμένου να τους χορηγείται διαπίστευση ημέρας / Day Pass, η οποία θα αφορά αποκλειστικά στον συγκεκριμένο αγώνα. Η έγκριση ή απόρριψη του εκάστοτε αιτήματος είναι στη διακριτική ευχέρεια του τμήματος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Φωτογράφοι

Η είσοδος των φωτογράφων θα γίνεται μόνο από τη Θύρα 8B με με την επίδειξη της ταυτότητας “Ε.Φ.Ε”.

Οι φωτογράφοι θα μπορούν να παραλάβουν το ειδικό φανελάκι για την πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9, το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί μετά τη λήξη του κάθε αγώνα. 

Τηλεοπτικά συνεργεία

Η είσοδος των τηλεοπτικών συνεργείων (εκτός αυτών του τηλεοπτικού σταθμού με τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης) θα γίνεται με ονομαστική λίστα μετά το τέλος του κάθε αγώνααπό την θύρα 8Β, για την κάλυψη της συνέντευξης τύπου και από την είσοδο των αποδυτηρίων, για συνεντεύξεις στη μεικτή ζώνη.