Τμήμα επικοινωνίας

Διευθυντής Επικοινωνίας: Μανώλης Βογιατζάκης (mvogiatzakis@oficretefc.com)

Γραφείο Τύπου: Μένια Σιδεράκη (msideraki@oficretefc.com) 

Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Ισαύρων 105 (2ος όροφος), Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ: 71303

Τηλέφωνο: 2810 824701
email: press@oficretefc.com

Διαπιστεύσεις – Day Pass

(εκτός των αγώνων που εκδίδονται ειδικές διαπιστεύσεις, έπειτα από έγκριση του Π.Σ.Α.Τ.)

Μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ

Τα μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ  θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου (είσοδος από τη Θύρα 8B) με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας

Δημοσιογράφοι μη μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ

Όσοι ΔΕΝ είναι μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του Π.Σ.Α.Τ, αλλά εργάζονται ως δημοσιογράφοι σε Μ.Μ.Ε, θα πρέπει να στέλνουν αίτημα διαπίστευσης στο press@oficretefc.com (μέχρι και την παραμονή του κάθε αγώνα στις 15:00), προκειμένου να τους χορηγείται διαπίστευση ημέρας / Day Pass, η οποία θα αφορά αποκλειστικά στον συγκεκριμένο αγώνα. Η έγκριση ή απόρριψη του εκάστοτε αιτήματος είναι στη διακριτική ευχέρεια του τμήματος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Μέλη της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε.

Τα μέλη της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε. (Παγκρήτια Ένωση Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε), που διαθέτουν κάρτα με την ένδειξη “PRESS” (και συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των αθλητικών συντακτών), για να εργαστούν στους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 πρέπει να στείλουν αίτημα διαπίστευσης στο press@oficretefc.com, στο οποίο θα επισυνάπτεται η ταυτότητά τους!

Φωτογράφοι

 Η είσοδος των φωτογράφων θα γίνεται μόνο από τη Θύρα 9 με ονομαστική λίστα ή με την επίδειξη της ταυτότητα “Ε.Φ.Ε”. Εκεί θα παραδίδεται και το ειδικό φανελάκι για την πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο.

Τηλεοπτικά συνεργεία

Η είσοδος των τηλεοπτικών συνεργείων (εκτός αυτών του τηλεοπτικού σταθμού με τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης) θα γίνεται από την θύρα 8Β, με ονομαστική λίστα, μετά το τέλος του κάθε αγώνα, για την κάλυψη της συνέντευξης τύπου.

Η έγκριση ή απόρριψη των αιτημάτων είναι αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνεται τη μέρα του αγώνα από την είσοδο της Θύρας 8B, κατά την άφιξη των δημοσιογράφων στο γήπεδο, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου εγγράφου το οποίο να πιστοποιεί τα στοιχεία τους.

Απαγορεύεται η είσοδος στους χώρους εργασίας των δημοσιογράφων, σε όποιον δε φέρει δημοσιογραφική ταυτότητα μέλους των Ενώσεων Συντακτών, Π.Σ.Α.Τ, ή ημερίσιας διαπίστευσης / Day Pass από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.