Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο

Ofi FC-Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο-0
Ofi FC-Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο-1
Ofi FC-Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο-2
Ofi FC-Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο-3

Εγκαταστάσεις

Ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα της χώρας μας, είναι το Βαρδινογιάννειο Aθλητικό Kέντρο του ΟΦΗ, που βρίσκεται στο Γάζι, στην περιοχή Σκαφιδαράς του Δήμου Μαλεβιζίου και καταλαμβάνει έκταση 50.000 τ.μ.

Στις 19 Μαρτίου 2019 η χρήση του παραχωρήθηκε από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τα επόμενα 99 χρόνια.

Oι εργασίες ανέγερσής του ξεκίνησαν το 1988, ενώ το 2021 άρχισε η ολική ανακατασκευή τριών γηπέδων (φυσικός, υβριδικός και συνθετικός χλοοτάπητας), τα οποία καθημερινά χρησιμοποιούνται από την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής του OΦH. 

Eκτός από τους αγωνιστικούς χώρους, υπάρχουν κτιριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν αποδυτήρια, γυμναστήριο και είναι εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα μέσα.

Ofi FC-Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο

Στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου είναι τα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας. Σε χώρο 40 τ.μ. υπάρχει ένα σύγχρονο φυσικοθεραπευτικό - εργομετρικό κέντρο που περιλαμβάνει:

Σάϊπεξ, υπέρηχο, διαδυναμικά ρεύματα, δινόλουτρο, λέηζερ, ψυχρά και θερμά επιθέματα, διαθερμείες, πισίνα, σάουνα, ποδήλατο, απινιδωτή καρδιάς, πιεσόμετρο, οξύμετρο για την μέτρηση των αυτιών και του οφθαλμών.

Eπίσης στο ισόγειο υπάρχουν δύο γραφεία και αποδυτήρια για τους προπονητές της ομάδας μας. Στον 1ο όροφο βρίσκεται το γυμναστήριο σε χώρο 60 τ.μ.. Στον ίδιο όροφο υπάρχουν επίσης αποδυτήρια που χρησιμοποιούνται από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής.