Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο

Ofi FC-Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο-0
Ofi FC-Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο-1
Ofi FC-Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο-2
Ofi FC-Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο-3

Εγκαταστάσεις

Ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα της χώρας μας, είναι το Βαρδινογιάννειο Aθλητικό Kέντρο του ΟΦΗ, που βρίσκεται στο Γάζι, στην περιοχή Σκαφιδαράς του Δήμου Μαλεβιζίου και καταλαμβάνει έκταση 50.000 τ.μ.

Στις 19 Μαρτίου 2019 η χρήση του παραχωρήθηκε από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τα επόμενα 99 χρόνια.

Oι εργασίες ανέγερσής του ξεκίνησαν το 1988, ενώ το 2021 άρχισε η ολική ανακατασκευή τριών γηπέδων (φυσικός, υβριδικός και συνθετικός χλοοτάπητας), τα οποία καθημερινά χρησιμοποιούνται από την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής του OΦH. 

Eκτός από τους αγωνιστικούς χώρους, υπάρχουν κτιριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν αποδυτήρια, γυμναστήριο και είναι εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα μέσα.

Ofi FC-Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο

Στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου είναι τα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας. Επίσης υπάρχει ένα σύγχρονο φυσικοθεραπευτικό κέντρο, χώρος για το πρωινό γεύμα των ποδοσφαιριστών, αλλά και το προσωπικό γραφείο του προπονητή.

Στον 1ο όροφο, σε χώρο 60 τ.μ. βρίσκεται το γυμναστήριο. Στον ίδιο όροφο υπάρχουν επίσης γραφεία και ανακαινισμένα αποδυτήρια τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας φιλοξενούμενης ομάδας.